FC Schadewijk Oss - Sportpark De Neervelden
+31 412 631 986
info@fcschadewijk.nl

Sponsoring

Ook in de toekomst
FC Schadewijk?

Voetbalclubs zoals FC Schadewijk zijn sterk afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. De vrijwilligers helpen met de dagelijkse bezigheden zoals de kantine en het onderhoud van de faciliteiten. 

Sponsoren maken het mogelijk dat onze club ook in de toekomst kan blijven bestaan. Er zijn diverse mogelijkheden om FC Schadewijk te sponsoren. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet. Maar we zijn, en dat is de kracht van een kleine club, flexibel in de invulling van sponsoring. Spreek hiervoor gerust de Sponsorcommissie aan!

Steentje bijdragen?

FC Schadewijk kent diverse vormen van sponsoring:

WEDSTRIJDBAL

Het schenken van een wedstrijdbal. Eervolle vermelding en uiteraard de wedstrijd bijwonen onder het genot van een drankje.

WEBSITE

naam & logo van uw bedrijf op de site van FC Schadewijk. Daarnaast vermelding op de narrowcast in de kantine. 

CLUB VAN 50

Een financiële bijdrage en vermelding bij de club van 50 op de website. Het geld gaat direct naar de jeugd en materiaalvoorziening. 

RECLAMEBORD

FC Schadewijk beschikt over 2 velden waarop volop gespeeld wordt. Door de weeks en uiteraard in het weekend. Een plek langs de kant van de velden zorgt voor optimale zichtbaarheid!

STERSPONSOR

Als stersponsor gaat uw financiële bijdrage direct richting de selectie en materialen van FC Schadewijk. Verder zullen wij de jaarlijkse feestavond hiermee deels kunnen verzorgen, waar u als sponsor uiteraard van harte welkom bent!

KLEDINGSPONSOR

Een van onze teams verzorgen met nieuwe tenues? Dat is een van de veelgekozen manieren van sponsoring. Naast de zichtbaarheid in Oss en daarbuiten krijgt u ook een vermelding op onze site. Uiteraard kan ook gekozen worden voor het sponsoren van voetbaltassen en/of trainingspakken.

MATERIALEN EN BALLEN

Er gaat nog wel eens wat stuk of is gewoon aan vervanging toe. Met uw bijdrage kunnen we de spelers en de club materialen en ballen geven die van de benodigde kwaliteit zijn. 

SCHENKINGEN

Tot slot is het uiteraard ook mogelijk om een schenking te doen, of een bijdrage bij activiteiten en/of club loterijen. 

Heeft u andere ideeën? Leg het dan voor aan onze Sponsorcomissie

De Sponsorcommissie benadert en houdt contact met sponsoren zodat er extra inkomsten voor de vereniging gegenereerd kunnen worde. Daarnaast verzorgt de sponsorcommissie namens de sponsors de kleding, materialen, reclameborden en diverse andere activiteiten bij de FC Schadewijk. 

Meer infomatie? Neem dan contact op met Piet Megens:
0653584585