Sponsoring

Maak jij de toekomst van onze club mogelijk?

Voetbalclubs zoals FC Schadewijk zijn sterk afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. De vrijwilligers helpen met de dagelijkse bezigheden zoals de kantine en het onderhoud van de faciliteiten.

Sponsoren maken het mogelijk dat onze club ook in de toekomst kan blijven bestaan. Er zijn diverse mogelijkheden om FC Schadewijk te sponsoren. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet. Maar we zijn, en dat is de kracht van een kleine club, flexibel in de invulling van sponsoring. Spreek hiervoor gerust de Sponsorcommissie aan!

Steentje bijdragen?

Reklamebord

meer info

Reklamebord

FC Schadewijk beschikt over 2 velden waarop volop gespeeld wordt. Door de weeks en uiteraard in het weekend. Een plek langs de kant van de velden zorgt voor optimale zichtbaarheid!

TV Scherm

meer info

Narrow Casting

Je naam of je bedrijf laten schitteren op een van onze schermen in de kantine? Dit kan al vanaf 25 EUR per 10 seconden per half seizoen! Ieder moment dat de kantine open is staan onze schermen aan!

Kleding sponsor

meer info

Kleding Sponsor

Je naam of je bedrijf laten schitteren op een tenue van een van onze elftallen? Geen probleem! Naast de zichtbaarheid in Oss heb je ruime exposure in de regio en uiteraard op onze site. Je naam kan uiteraard ook op jassen, tassen, trainingspakken etc...We denken met je mee.

Wedstrijdbal

meer info

Wedstrijdbal sponsoren

Het schenken van een wedstrijdbal. Eervolle vermelding en uiteraard de wedstrijd bijwonen onder het genot van een drankje.

Ster sponsor

meer info

Ster sponsor

Als stersponsor gaat uw financiële bijdrage direct richting de selectie en materialen van FC Schadewijk. Verder zullen wij de jaarlijkse feestavond hiermee deels kunnen verzorgen, waar u als sponsor uiteraard van harte welkom bent!

Club van 100

meer info

Club van 100

Een financiële bijdrage en vermelding bij de club van 100 op de website. Het geld gaat direct naar de jeugd en materiaalvoorziening.

WEBSITE

Je naam & logo van je bedrijf op de site van FC Schadewijk? Al vanaf 50 EUR per seizoen! Onze site wordt vooral op maandag veel bezocht. Er zijn meerdere mogelijkheden om je goed in de picture te spelen!

MATERIALEN

Er gaat nog wel eens wat stuk of is gewoon aan vervanging toe. Met uw bijdrage kunnen we de spelers en de club materialen en ballen geven die van de benodigde kwaliteit zijn.

SCHENKINGEN

Tot slot is het uiteraard ook mogelijk om een schenking te doen, of een bijdrage bij activiteiten en/of club loterijen.

Sponsorcommissie

Heeft u andere ideeën? Leg het dan voor aan onze Sponsorcommissie
De Sponsorcommissie benadert en houdt contact met sponsoren zodat er extra inkomsten voor de vereniging gegenereerd kunnen worde. Daarnaast verzorgt de sponsorcommissie namens de sponsors de kleding, materialen, reclameborden en diverse andere activiteiten bij de FC Schadewijk.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.