3 punten voor FCS: Winst bij Den Dungen

Na een wat mindere week heeft FC Schadewijk zich goed hersteld door een winst bij Den Dungen. Het werd een relatief makkelijke middag met uiteindelijk een 2-4 overwinning voor de mannen uit Oss.

Duah groots tijdens eerste helft

FC Schadewijk begon de wedstrijd solide, maar de eerste kans was toch voor Den Dungen. Iedereen was gepasseerd, maar Lucas Groen pareerde de bal met z’n achterwerk(!). Twee minuten daarna had Benji Duah de kans om de 0-1 op het bord te zetten, helaas zonder geluk. Maar enkele minuten later was het toch raak. Weer was het Duah, die nu wel raak schoot. En dit meteen twee keer in korte tijd. Twee puntgave doelpunten op aan geven van Dani Eveleens werden geweldig afgerond door Duah. 0-2 was dan ook de ruststand.

Den Dungen sterk in het begin van de 2 helft

Direct in het begin van de tweede helft oefende Den Dungen  flinke druk uit op FC Schadewijk. Het duurde dan ook niet lang en de thuisploeg kreeg loon na werk. Na 50 minuten werd het 1-2. Opletten geblazen dus voor de mannen uit Oss.

Eveleens met 2 doelpunten

Echter bleef FCS kalm en zorgde opnieuw een Schadewijk speler voor een dubbelpak. Het was deze keer Dani Eveleens die de 1-3 en 1-4 maakt. Eveleens kan na zijn huidige wedstrijden in dit seizoen toch wel gezien worden als groei brillantje (woorden van assistent trainer Dicky) Jong, grillig, goede trap en een fijne techniek. Kenmerken van een leuke voetballer! Goed dat hij dus voor FC Schadewijk speelt!

Trouwens Den Dungen maakte er nog 2-4 van maar er was weinig gevaar meer. Wederom 3 punten op het konto van FCS. Hiermee doen de groen-witten nog steeds bovenin mee. Hoe groot de achterstand op Plaats 1 is, is vandaag nog niet bekend. De derby in Helmond tussen RKPVV en Helmondia is bij een tussenstand van 2-2 gestaakt.

Actuele stand & Uitslagen