Ook na drie wedstrijden ongeslagen

Ook na drie wedstrijden blijft FC Schadewijk 1 ongeslagen. Al was de 3-3 tegen v.v. Handel alles behalve makkelijk.

FC Schadewijk – Handel eindigde in een 3-3 gelijkspel. Na enkele minuten spelen was het al duidelijk dat het voor FCS een taai middagje zou gaan worden, Handel speelde goed vanuit hun organisatie en gaf weinig tot niets weg. Vergeleken met vorig jaar heeft Handel wat nieuwe spelers binnen hun gelederen en dat resulteerde dan ook na een kwartier voetballen voor een 0-1 stand. FCS bleef gelukkig gewoon voetballen en werd zelfs wat beter naar mate de eerste helft vorderde. Het was Benjamin Duah die in de 45 minuut vanuit een scrimmage de 1-1 binnen tikte. Iedereen was dan ook in de veronderstelling dat dit de ruststand zou worden, maar de scheids, die overigens 90 minuten lang met een beslagen bril liep te fluiten, toch nog een vrije trap toekende aan Handel en deze werd binnen gekopt. Zo stond er bij rust een 1-2 in het voordeel van Handel op het scorebord.

Na de thee bleef FCS zijn eigen tactiek spelen en inmiddels was ook Vosje in het veld gekomen voor Bakkie. Het geloof in een goed resultaat was nog steeds aanwezig.

Het was Dani Eveleens die met een rush de verdediging van handel het bos in stuurde en met een pegel keurig de 2-2 binnen tikte. FCS rook weer kansen en ging vol voor de winst. Resultaat was zichtbaar in de 85e minuut: 3-2. Opnieuw was het weer Benjamin Duah die met zijn tweede doelpunt tekende voor weer 3 punten. Althans dat dacht men bij FCS. Maar gelijk aan de eerste helft, werd er opnieuw in de laatste minuut van de wedstrijd een vrije trap aan Handel toegekend. Net als 45 minuten geleden, leidde ook deze vrije trap tot een doelpunt. Het was feest aan Handel zijde! Gezien het wedstrijd beeld mag FCS blij zijn met de puntendeling en gaat FCS vol vertrouwen naar Nijnsel volgende week!

Iedereen is van harte welkom om onze FC Schadewijk dan aan te moedigen!

Voor de actuele stand klik hier